Номинираният от ИТН за вътрешен прмиер Петър Илиев тази сутрин гостува

...
Номинираният от ИТН за вътрешен прмиер Петър Илиев тази сутрин гостува
Коментари Харесай

Мрежата прегря от скандалното участие на Петър Илиев в NOVA

 Номинираният от Има Такъв Народ за вътрешен прмиер Петър Илиев тази заран гостува в Нова тв. Той викаше, не, той сякаш се караше на водещия и на аудиторията. Ние сме без коментар. Вижте обаче мнения на известни лица в обществените мрежи от публичния живот в България относно интервюто му.

Теодор Ушев , режисьор: Не бях гледал бг тв от 7 месеца.

На посетители съм на място, където тв приемника работи нон-стоп.

Един човек, безочлив, нервен и безсъвестен, изпада в нервност. Не стопира да се хвали, пяна му излиза от устата...

Бил претендент за вътрешен министър и вицепремиер.

Ех, народе...

#ОставкаМутри

Полина Паунова , публицист: Преди чакаха да ги гласоподава Народното събрание преди да се карат на медиите, да раздават квалификации и да викат в ефир.

А отговорът: " Т`ва си е моа работа " е от малко малко допустим за домакински скандал, сред най-много четвъртокласник и майка му.

Миролюба Бенатова , публицист: Всички сме имали слаби моменти и неустановеност в себе си, само че не сме били вицепремиери. И не сме се карали на публиката.

Неуважението се връща!  

Явор Дачков , публицист: Ееееее. Само лудички към този момент ги сортират. Който поддържа това неразбирателство да ръководи няма никакво опрощение.

 

Цветеслава Гълъбова , психиатър: Гледам Петър Илиев по Нова тв. И този господин преподава на студенти. Ужасена съм от хашлашкия изказ, арогантността и нападателния звук. И от доста други неща, предмет на така наречен невербална връзка /сега се приготвям за изпит по тази дисциплинираност и се пробвам да виждам професионално/. Сряда е основен ден!

Николай Милчев , публицист: КАТО ВЪВ ФИЛМА " АДВОКАТ НА ДЯВОЛА “

В края на кино лентата " Адвокат на дявола “ великият Ал Пачино (Дяволът) декларира с тънка усмивка: " Суетата – моят обичан грях “.

Тази заран по Нова тв имаше доста суетност, доста първо лице само число, доста пъчене и самовъзвеличаване, доста немарливост на говоренето и самовлюбеност, ламаринени ударения и леки фалцети.

Тази картинка тъкмо се вписва в картинката на Има Такъв Народ и е видно, че консулът юрист е покрай други звездни мостри.

Адвокатът Петър Илиев несъмнено е добър юрист, само че той е на галактическо разстояние от естественото политическо държание и говорене. С появяването и изявата си барбадоският почетен консул демонстрира, че може би познава барбадосците, само че българите – надали.

Петър Илиев несъмнено е добър и обичан (по неговите думи) учител в СУ, само че аз не бих желал да бъда негов ученик.

С това, което сподели пред Нова, претендентът за шеф на Министерство на вътрешните работи и силовите структури мъчно може да бъде подсилен. Самият той тази заран направи много по въпроса.

Но, както споделя Ал Пачино: " Суетата е обичаният ми грях “.

Бих добавил: " И навиреният нос “.

Евгени Дайнов , политолог: Изгледахте ли към този момент Петър Илиев по Нова?

А в този момент си представете какво ще прави като шеф на Министерство на вътрешните работи и службите този извънредно самовлюбен, нападателен, нахален и конспиративно-обцесиран човек.

Представихте ли си? Добре. Защото и аз си показах

Пак ще виснат полицаи на вратата с предупредителни протоколи... Което, несъмнено, ще е най-малката пакост.

Светослав Трайков , лице от митингите: Приятели, аз бях цяла година по площадите, с цел да може плагиатът Петър Илиев Барбароса-кандидат за вътрешен министър на Има Такъв Народ да ми се кара безочливо като Буци от тв приемника. А вие?

Николай Слатински , някогашен народен представител: Плагиатът се развихря!

Корнелия, стига ли ти този негов монолог, с цел да осъзнаеш какво ти оферират да подкрепиш?

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР